mortonfest

maanantai 21. maaliskuuta 2016

Instagram uudistuu


Joko sun korviin on kantautunut instagramin tulevat uudistukset? Täytyy sanoa, että itseä kyllä harmittaa ja sen takia oli pakko tulla avautumaan myös tänne blogin puolelle. 

Kun nykyään käyttää Instagramia, kuvavirrassa näkyy aikajärjestyksessä kaikkien seurattavien kuvat. Ennen myös Facebook toimi samalla logiikalla. Nyt instagramissa mennään samaan suuntaan kuin mitä facebook on jo tehnyt pidempään: oma sivu ei näytä kuvia aikajärjestyksessä, vaan niitä, jotka minua saattaa instagramin mukaan kiinnostaa. Tämän takia oma facebookin etusivu on jo täynnä puolituttujen ei niin kiinnostavia päivityksiä, jotka ovat kerännet paljon tykkäyksiä. Toivottavasti instagramissa ei käy samoin, että tykkäyksien määrä nostaisi kuvia omalle sivulle. 

Instagramin hienous on ollut minusta siinä, että kuvavirrassa näkyy juuri sitä mitä olen itse halunnut nähdä. Huolimatta tykkäyksien määrästä tai mistään muustakaan tilastoinnista. 

Minulla meni kyllä vähän tunteisiin tämä uudistus. 

Mitäs sinä tuumaat?


Jos vielä haluat tämänkin tiedon jälkeen instagramissa seikkailla, niin löydät minut sieltä nimellä nuapurissa.


15 kommenttia:

 1. Ou nou! Ei kuulosta kyllä yhtään nyt hyvältä tämä uudistus :( Nykyisellään Instagramissa sisältö on tasa-arvoista riippumatta seuraajien määrästä ja pienelläkin on mahdollisuus päästä näkyväksi – ja löytää muita "pieniä" tuttavuuksia ja inspiraation lähteitä.

  VastaaPoista
 2. Höh! Ei kuulosta yhtään kivalta. :( Jos jatkossa ihmiset näkee eniten tykätyt kuvat, niin sehän tarkoittaa sitä, että kukaan ei enää nää mun kuvia. :( :D Mä seuraan sua joka tapauksessa.

  P.S. Tilaamani Sae-korvikset oli ihanat. Uudet lempparit. :)

  VastaaPoista
 3. Eiiiii!! Todella tyhmää!! Siis eli mä en näe nyt muiden ihmisten uusimpia kuvia vaan ne *most liked' kuvat?

  VastaaPoista
 4. No onpa typerän kuuloinen uudistus. Höh.

  VastaaPoista
 5. Mua raivostuttaa tuo uudistus niin paljon, toivottavasti ihmiset valittavat ja sitä ei tulisikaan. Nytkin ärsyttää, kun jää välillä tärkeitäkin päivityksiä näkemättä fb:ssä, voin vaan kuvitella miten se menee instagrammissa.. mrr

  VastaaPoista
 6. Ei hyvä ei hyvä ei hyvä! Insta on ollut just paras "tasapuolisuudessaan"

  VastaaPoista
 7. Äh, ei voi olla totta. En tykkää kyllä yhtään. :/

  VastaaPoista
 8. Samaa mieltä ja vasta kun mä aloin pääsemään koko touhusta jyvälle...

  VastaaPoista
 9. No höh, juuri kun minä opin käyttämään ja olen tämän kokemuksen perusteella tykännyt systeemistä. En tahdo, en.

  VastaaPoista
 10. En tykkää ollenkaan.. mua melkein ärsyttää nykyään käydä Facebookissakin, kun jää näkemättä just ne jutut mitkä oikeasti olis halunnu nähdä..

  VastaaPoista
 11. Mäkin olen tästä kuullut enkä tykkää yhtään. Just kiva, kun on voinut seurata kaikenlaisia tilejä oman mieltymyksen mukaan ja onnistunut näkemään aika tasaisesti kuvia kaikilta seurattavilta, ei vaan niiltä suosituimmilta.

  VastaaPoista
 12. No voe pöntti! Nyt jo ärsyttää ne parit mainokset, jotka instassa väliin puskee. FB se vasta rasittava onkin...ketä kiinnostaa, mistä toiset on tykkäilly tai mitä milläki kirppiksellä julkastaan.

  VastaaPoista
 13. Epistä epistä epistä ### Harvoin mikään ärsyttää, mutta nämä ihme uudistukset joo! Miksi kaikkia aina uudistetaan...vanha voi monesti olla aivan hyvä! Eli en tykkää yhtään :(

  VastaaPoista
 14. No nyt selkis, miksi insta on tuntunut niin oudolta viime aikoina.

  VastaaPoista