mortonfest

perjantai 25. maaliskuuta 2016

Täydellinen nude ja kotimainen valaisin uutuus


Olohuoneen musta seinä on ollut älyttömän kiva! Olkkari on kuitenkin näyttänyt jo melko kauan ihan samalta ja tässä olen jo pidempään pohdiskellut, että jotakin pitäisi tehdä. Ihastuin telkkarissa yhteen kotiin, jossa oli ihanasti käytetty nuden, mintun ja petroolin sävyjä. Sekaan oli sotkettu myös keltaista ja vaaleanpunaista. Vau, se oli niin upea koti ja jäi mieleen. Siitä inspiroituneena lähden toteuttamaan meidän olkkaria ja maalaan sohvan taustaseinän tällä Tikkurilan H405 sävyllä, joka ainakin värikartan mukaan näyttää juuri oikealta. 

Kerroin miehelle maalaussuunnitelmista:

Aion maalata ton olkkarin mustan seinän piiloon.

Aijjaa, senku.

Etkö kysy edes, että millä värillä?

En. 

Ok. Kiitti! 

Noh, sitten siihen valaisin uutuuteen! Olen mukana järkkäilemässä Kuopio Designmarkettia ja yhdeksi myyjäksi ilmoittautui kotimainen valaisinvalmistaja BLOUN. Minulle ihan uusi tuttavuus ja ihastuin ikihyviksi! Kaikki työvaiheet on toteutettu käsityönä ja nämä ihanat värikkäät lasikuvut on käsin puhallettu. Etenkin tämä petrooli Nest Pedant -houkuttelee ja innolla odotan, että näen nämä livenä huhtikuussa designmarketissa. 


Mitäs tuumaat olkkarin suunnitelmista?10 kommenttia:

 1. IHANAT suunnitelmat! Ja arvaatkos että uuri tuo valaisin tuossa hirmu houkuttelevassa värissä saattaa muuttaa riippumaan meille saarekkeen päälle designmarketin jälkeen ;) Ja makkariin haaveksimani Himmeen Toad sai kyllä tuosta Blounin kolmijalkaisesta valaisimesta uhkaavan kilpailijan haavelistallani.. -Jenni

  VastaaPoista
 2. Mä itse asiassa mietin sua, kun tätä postausta tein. Ajattelinkin, että bloun iskee suhun! Tätä väriähän me mietittiinkin siihen saarekkeen päälle. Täydellinen paikka tälle! Ja se jalallinenkin on iiiihana!

  VastaaPoista
 3. Hyvä suunnitelma! Ja hyvin ohailtu mieskin ;)
  Pääsit tosin helpommalla kuin minä, kun halusin vaihtaa keittiön välitilan väriä....piiiitkä oli vääntö, mutta VOITIN ;) Nyt on välitilan kaakelit maalattu.
  Tuo valaisin näyttää mielenkiintoiselta ja kivalta....
  Rentouttavaa remonttia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Eikös vaan! Meillä tosiaan on luovutettu ja muita vaatimuksia ei isännältä ole tullut, kuin että ei mustavalkoista. Ja sehän sopii! :D

   Poista
 4. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta!
  Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Ihanat suunnitelmat! Mä luulen, että muhun iskee sama värivillitys kunhan kesä koittaa... Ja tuo lamppu! ❤❤ Sopis niin ihkusti nuden seinän kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mä olen tosi innoissani tästä värihulluttelusta. Verhojen puute varmaan tekee sen, että on pakko maalata seinät. :)

   Poista
 6. Wautsi! Tämän haluan nähdä :). Teillä on hyvä communication miehen kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No eikös olekin! Nyt vaan pitäis roudata itsensä siinne maalikauppaan ja laittaa töpinäksi! Minäkään en malta odottaa, että mitä tästä tulee. Joko tosi hyvä, tai sitten ihan jotain kauheaa! :D

   Poista