mortonfest

tiistai 24. toukokuuta 2016

Toimiston sisustus


RIEMU yrityksemme on lähenyt aika kivasti käyntiin ja moni teistä tietää, että saimme pari kuukautta sitten oman toimiston tästä ihan Kuopion torin laidalta. Kyllä muuten kelpaa paiskia suunnitelmien parissa, kun taustamusiikkina kuuluu livemusiikki suoraan torilta. Ei huono!

RIEMU remontointi ja sisustus on minun ja veljeni Teron yhteinen yritys ja työtilan lisäksi avasimme kuukausi sitten myös nettisivut. Kannattaa käydä kurkkaamassa ja tosi mielelläni kuulen palautetta nettisivuista. Hieman on vielä keskeneräisyyttä tuotteistamisessa, mutta tässä asiassa hissukseen on hyvä edetä.


Ollaan sisustettu toimistoa pikkuhiljaa DIY ajatuksella. Kuinka kätevää, kun työpari sattuu olemaan kirvesmies! Tero toteutti työtilaan liukuovet koivuvanerista ja ja ison työpöydän OSB -levyistä. Lupaan laittaa tänne ohjeita, jahka Tero saapuu Norjan työmatkalta ja kertoo myös minulle, että kuinka hän työt toteutti. Jatkossa Nuapurissa blogissa tullaan varmasti näkemään enemmän myös minun ja Teron yhteisiä DIY projekteja ja asiakastöitä. Tulen tässä lähiaikoina kertomaan myös lisää tästä ihmemies Terosta. 

Kuopio Designmarketista bongasin kotimaisen BLOUNin valaisimen ja ensin minulla oli ajatus viedä se kotiin. Kodista ei kuitenkaan löytynyt sopivaa paikkaa valaisimelle, joten toisen sen tänne toimistoon. Oih, on se vaan nätti! Kannattaa käydä ehdottomasti tutustumassa tähän valaisinuutuuteen, jos se ei ole vielä entuudestaan tuttu. 

Valaisimen taustalla näkyy seinälle askarrettu kalenteri, jonka kokosin sähköteipistä. Tästäkin kerron yksityiskohtaisemmin joskus toiste.
Aurinkoa loppuviikkoon!

Maru 7 kommenttia:

 1. Täälläkin on BLOUNin valaisin hankintalistalla, kunhan vain saisin päätettyä värin.

  Onpa muuten psykedeelistä katsoa tuota teipattua kalenteria. Kun hieman siirtää katsetta ja fokusta, näyttää kuin teippien risteyskohdat ikään kuin välkehtelisivät! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen toimisto! Ja OSB-levy on kyllä loistava materiaali, meille tehtiin siitä juuri sängynpääty :)

  VastaaPoista
 3. Mulla onkin mennyt täysin ohi..mahtavaa, oma toimisto!! Ja miten huippu-kivan näköinen 😊😊

  VastaaPoista
 4. Kaunis valaisin. Ja, hienoa että yrityksenne on lähtenyt mukavasti liikkeelle.

  VastaaPoista
 5. No on muuten todella psykedeelinen juttu toi tipattu kalenteri!
  Senkun vilisee ja välkkyy silmissä kun katselee! Outo juttu...

  VastaaPoista