mortonfest

tiistai 28. kesäkuuta 2016

Pavlova muffinivuokaan


Jostain syystä iski himo pavlova marenkikakkuun ja juhannuksena leivottu raparperipiirakka tartutti leivontakipinän, joka on ollut jo pidemmän aikaa hukassa. Päätin kokeilla tehdä pavlovan muffinivuokiin ja ihme kyllä kokeilu oli varsin onnistunut. Muffinikuppeihin tehdystä pavlovista tuli varsin hyvän kokoiset annospalat ja niin herkullisen näköiset. Kipaisin vielä tuoreet marjat torilta ja mintunlehdet omasta puutarhasta. Muffinivuoat ostin Kuopion Confetista

Voisiko olla täydellisempää kesäillan herkkua?








Ohjeen marjaiseen pavlovaan löysin täältä.


4 kommenttia:

  1. Oi mitä herkkua! Tällä voisin yllättää mieheni!

    VastaaPoista
  2. Voi nam! Tää olisi varmaan superhyvää, mutta mulla on ylivoimaisia vaikeuksia saada valkuaiset ja keltuaiset eroteltua :D

    VastaaPoista
  3. Pavlova on vaan NIIN hyvää! Vinkkinä vielä, että tuohon täytteeseen kannattaa lisätä maustettua rahkaa ja ah, tulee vielä parempaa! :D Erityisesti appelsiini- ja sitruunarahka toimii hyvin, tulee ihanan raikas täyte.

    VastaaPoista
  4. Ai että kun näyttää hyvältä! Kesäisin pavlova on kyllä ehdoton lemppari, joten täytyy varmaan kokeilla näitä miniversioita myös;)

    VastaaPoista