mortonfest

maanantai 20. helmikuuta 2017

Kevättalven sisustusinspiraatio ja muutama blogivinkki


Pari viikkoa sitten lähdin lasten kanssa sairastelun lomassa vanhempieni mökille, joka sijaitsee aivan Konneveden kansallispuiston tuntumassa Rautalammilla. Mökki sijaitsee omassa saaressa ja talvella pääsemme sinne näppärästi kävellen ja useimmiten mitä upeimmissa maisemissa. Maisemat eivät pettäneet tälläkään kertaa ja saimme ihastella upeaa auringonlaskua ja kuun nousua. 

Siitä ihastuneena päätin koota kevättalven sisustusinspiksen kyseisen maisemaa myötäillen - rakastan näitä värejä! Nappasin postaukseen mukaan muutamia inspiroivia sisustuskuvia muutamilta omilta lemppari bloggaajakollegoilta (ja yksi myös Tikkurilalta). Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa nämä blogit, jos eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja:

Kettukarkki - sisustamista helsinkiläisessä puutalokodissa. Tsekkaa myös Kettukarkki Shop.
Valkoinen Harmaja - omakotitalon sisustusta kodikkaalla otteella ja pettämättömällä tyylitajulla. 
Pinjacolada - väriä, DIY -ideoita ja juuri nyt myös eloa rapakon toiselta puolen. 

Kuva: Kettukarkki

Kuva: Tikkurila
Kuva: Valkoinen Harmaja
Kuva: Pinjacolada


Ai että! Saisiko luonnon rauhoittavan vaikutuksen siirrettyä myös kaupunkiolosuhteisiin, jos nappaisi seinänsävyn suoraan maisemasta? Pieleen se ei voi ainakaan mennä. 


Mistä väreistä sinä innostut juuri nyt? 8 kommenttia:

 1. Voi kiitos ihana Maru! <3 Todella upea tuo sinun ottama kuva! Siitä todellakin saa paljon inspistä sisustamiseen. Kaipaan tosi paljon järvi/merimaisemia juuri nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi ja ilo oli tietenkin täysin minun puolellani. <3 Kuvasta tuli tosiaan hieno, vaikkakin vain puhelimella kuvattu. Täällä Savossa saamme onneksi nauttia järvimaisemista päivittäin. Toivottavasti pääset veden äärelle piakkoin. Sisustusterapiaa parhaimmillaan. ;)

   Poista
 2. Ihania sävyjä ja koteja! Nämä kaikki löytyy munkin lukulistalta. :)

  Mä innostun edelleen vihreästä ja sinisestä. Meillä sävyt on tummia ja murrettuja, mutta ihastuin tosi paljon näiden kuvien vaaleaan ja puuteriseen sävymaailmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän siniset ja vihreät on myös aivan ihania! <3 Minuun iskee kovasti juuri nyt nämä vaaleat ja puuteriset. Ai että!

   Poista
 3. Värit luonnosta, ovat aina minun mieleen. Tai, vaikka meri onkin lähellä sydäntäni, niin sininen ei iske. Mutta, tuo hento turkoosi on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas innostun sinisen eri sävyistä juuri nyt! 2000 luvun sinisen aiheuttamista traumoista on pikkuhiljaa selvitty - tällöin koko sisustus oli sinistä. :)

   Poista
 4. Ihanan harmoninen kuvapläjäys tähän aamuun, kiitos tästä silmäkarkista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos itsellesi ihanasta kommentista! <3 :)

   Poista