mortonfest

torstai 11. toukokuuta 2017

Ideoita uuteen kotiin


Vaikka uudesta kodista ei ole vielä minkäänlaista varmuutta, niin en malttanut olla vähän ideoimatta tulevan kodin tyyliä ja ajatuksia värimaailmasta. Yksi asia on kuitenkin varma - väriä tulee uudessakin kodissa olemaan ja tuttu sävymaailma tulee jatkumaan sielläkin. Toivon mukaan nykyistä harkitumpana versiona. 

Uusi koti on uusi alku myös sisustamisen saralla ja silloin on hyvä sauma uusia huonekaluja ja tyyliä vähän rankemmalla otteella. Tämä on ensimmäinen muutto, jolloin tiedän mitä kodilta haluan ja mihin suuntaan haluan sitä lähteä viemään. Ajatukset sisustamisesta ovat muuttuneet vuosien varrella reilusti ja tyyli on muuttunut retrosta klassisempaan suuntaan. Ehkä sitä hektisten päivien rinnalle kaipaa rauhallisempaa värimaailmaa ja seesteisempää tunnelmaa. 

Innostun juuri nyt kahvilamaisista keittiöistä ja toiveena olisi tuoda uuteen kotiin kahvilan tunnelmaa. Jotain jujua haluaisin siinä olevan värimaailman tai vaikkapa vetimien suhteen. Haluaisin ehdottomasti yläkaapitonta tilaa ja mahdollisuuden ilmavuuteen. Asunnon etsinnässä yksi tärkeä kriteeri on ollut remonttikuntoinen keittiö, jotta pääsen tekemään meille juuri täydellisen kodin sydämen. Budjetin puitteissa tietty. 


Kuvat: Planete DecoRoominBecraftyworkshopEllosUskotteko jos sanon, että sormet syyhyää juuri nyt melko paljon.

Kääk, jännittävää!
10 kommenttia:

 1. Ihana väri- ja tyylimaailma! 😍 Mielelläni voi olla avuksi tulevan keittiön rakentamisessa 😉😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ulla, pitää pitää mielessä! ;)

   Poista
 2. Ai että! Tämä on kyllä muuttamisen paras vaihe! Unelmointi ja ideointi <3 Täällä kutkuttaa myös samat suunnitelmat ja remppakuntoinen keittiö on kyllä toivelistalla. Onnea etsintöihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Odotan hurjasti, että pääsen oikeasti tekemään! Ja samoin hei sinne. Jännittävää aikaa siis sielläkin. :)

   Poista
 3. Ei vitsi, mulla kutkuttaisi meidän keittiön räjäyttäminen, mutta se budjetti... Tai siis sen puute :D Ihanalta vaikuttaa suunnitelmat! Tsemppiä etsintään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostobudjettiin on hyvä ympätä uusi keittiö, vaikka tässä nykyisessä siihen ei olisi rahkeita kukkaron kannalta. Pitää siis teidänkin myydä ja ostaa kokonaan uusi koti. ;)

   Kiitos, tsemppiä tässä tarvitaan! :)

   Poista
 4. Mie kans räjäyttäisin meidän uuden kodin keittiön mut nyt ei oo budjetissa yhtään löysää, ku talo vielä kaupan. Tehdään pienellä muutoksia. Toi keittiö on ihana ja vihreä 💕💕💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienillä muutoksillakin saatte taatusti aikaan ihanan keittiön. <3

   Poista
 5. Oletteko jo katselleet koteja, rt vai omakotitalo? Onko teidän mahdollista mennä näyttöihin? Tälläisiä minä mietin, hyvältä suunnitelmat vaikuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävää kyllä, mutta olemme katselleet etenkin kerrostaloja! Omakotitalo ei ainakaan ole tässä vaiheessa vaihtoehto. Rivi- tai kerrostaloon muutetaan. :)

   Poista