mortonfest

lauantai 1. heinäkuuta 2017

Puolivalmiita nurkkia


Tiedättekö sen tunteen, kun muuton myötä kaikki ympärillä oleva tuntuu kutkuttavan ihanalta! Kunpa en koskaan kyllästyisi parvekkeen näkymään, joka avautuu järvelle tai hurmaavaan pieneen polkuun, joka vie rannalle. Ai että!

Parin päivän aikana olen tyhjentänyt yli kuusikymmentä muuttolaatikkoa - näiden lisäksi vielä tietenkin kaikenmaailman nyssäkät ja pussakat. Samaan aikaan olen vähän sisustellut, järjestellyt ja fiilistellyt. Tuhlannut sata euroa plantagenin alennusmyynteihin ja kiikuttanut parvekkeelle ja vähän myös sisälle uusia vihreitä. Nautiskellut uudesta kodista, tilasta, näkymistä ja sijainnista. Yrittänyt totutella elämään kahdessa kerroksessa ja pohtinut sitä, että mitä tavaroita olisi hyvä pitää missäkin tasossa.

Hankintoja täytyy tehdä pikkuhiljaa ja harkiten. Uusia mattoja ja muutamia huonekaluja joutuu ainakin hommailemaan, mutta kiire ei tässä ole. Nyt pikku hiljaa asetutaan aloilleen ja tuumaillaan mitä olisi hyvä laitella minnekin. Parasta.9 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä jo nyt! Mä en malta odottaa laajempia kuvia, ainakin ne maalatut seinät oli aivan syötävän ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu! Minäkin palan halusta päästä esittelemään laajempaa kuvaa. Kunhan saa muuttolaatikot pois pyörimästä, niin ehkäpä heti sitten. :)

   Poista
 2. Voi kun olisi itse edes puoliksi yhtä tehokas kun on muutettu, eikä jäisi jumittamaan pahvilaatikoiden keskelle! Näyttää jo nyt kauniilta, odotamme innolla lisää kuvia.

  VastaaPoista
 3. Oi ihania fiiliksiä! Täällä osittain muuttolaatikoiden keskeltä vielä kaivettu remppavermeet esille. Uskomattoman voimakkaita onnen tunteita, iloa ja jännitystä uudesta elämästä myös täällä havaittavissa. Kun koti alkaa tuntua kodilta, niin se vain on.. Tsemppiä vielä edessä oleviin myllerryksiin!

  -Pappadiippa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin sinne! Kyllä se vain niin on, että kun omat tavarat saa purettua ja aseteltua esille, niin yhtä-äkkiä asunnosta tulee koti. <3

   Poista
 4. Maistiaisetkin näyttävät jo kutkuttavan ihanilta <3

  VastaaPoista
 5. Moikka! Blogien seuraaminen on jäänyt oman lopetettuani, mutta pakko tulla kommentoimaan kun älysin fb:sta postauksesi. Tervetuloa Keski-Suomeen ja näyttääpä ihan älyttömän viihtyisälle! t:Sanna (Syvältä.)

  VastaaPoista