mortonfest

maanantai 17. heinäkuuta 2017

Vanha lipasto makuuhuoneeseen


Kiitos vielä edelliseen postaukseen tulleista kommenteista. Oli kiva huomata, että raha on mietityttänyt useampaa sisustajaa ja sisustusbloggaajaa. Olen ehdottomasti teidän kanssa samoilla linjoilla sen suhteen, että kotia ei tarvitse tai pidä rakentaa valmiiksi heti. Aika tekee sisustamiselle hyvää ja juuri huonekalujen kerroksellisuus tekee kodista kodin. Rakastan vanhoja huonekaluja ja esineitä sekä niiden yhdistämistä niin ikealaisiin kuin myös designiin. Vastailen teidän kaikkien edellisen postausten kommentteihin ajan kanssa - niitä tuli paljon niin blogin puolelle kuin myös instaan, joten vastaaminen on vasta puolittain suoritettu loppuun saakka. 

Mitä tulee kerroksellisuuteen ja vanhojen tavaroiden hankintaan, niin tein aika kivan löydön tori.fi:stä! Vanha lipasto kotiutui meille tänään 25€ hintaan ihan tästä naapurista. Halusin sinisen seinän kaveriksi vähän puuta ja tämä lipasto sattui olemaan sävyltään juuri täydellinen. Pinta kaipaa pientä huoltoa, mutta muuten täyspuinen lipasto oli tosi hyvässä kunnossa. Makuuhuoneen sisustaminen onkin sitten muilta osin vielä aika pahasti kesken ja lipasto odottelee väriparia - haaveilen uusista lakanoista ja seinävalaisimet ovat vielä etsinnän alla. Ester Visualsin pupu -printin ostin keväällä Kuopio Designmarketista. Tykästyin 50x50 kokooon kovasti ja tähän saakka se on odotellut rullassa seinälle pääsyä. Printin kehykset ovat Ikeasta, vaikka myös Deseniolta olisi löytynyt ihania puisia ja messinkisiä 50x50 kehyksiä. Päädyin kuitenkin alumiinin värisiin kehyiksiin, sillä makuuhuoneen verhoissa on pientä metallista hohtoa. Verhoista kuitenkin lisää vähän myöhemmin. 

Jos tämän yläkerroksen kaaoksen saisi selätettyä ennen alakerran keittiöremontin alkamista (joka btw alkaa tällä viikolla). Muutama uusi sisustustyyny ja päiväpeitto tekisi jo makuuhuoneessa lipaston lisäksi ihmeitä! 10 kommenttia:

 1. Oi miten ihana lipastolöytö! Ja toi sininen seinä on ihan mieletön - vaikka mä en edes oikeasti tykkää sinisestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan! Sininen on kyllä tosi kaunis sävy, vaikka itsekin kärsin pitkään 2000 -luvun alussa hankitusta sinisen yliannostuksesta. :D

   Poista
 2. voi että toi sininen seinä! <3 oon haaveillut tummansinisestä makkarin seinästä about kolme vuotta... ehkä vielä joskus ikiomaan kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suositella! On aivan täydellisen ihana eikä yhtään liian tumma. <3

   Poista
 3. Ihana löytö, sopii täydellisesti sinisen kaveriksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puu ja tummansininen on kyllä ehdottomasti mach made in heaven! :)

   Poista
 4. Upea löytö. Ja mikä seinän väri vaikka itse en sinisestä piittaa. Näyttää hyvältä! Tsemppiä keittiöremonttiin ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tsemppejä tarvitaan, kun touhua täytyy tehdä kahden pienen pipanan hääräillessä "apurina". :D

   Sininen on kyllä tosi kaunis ja rauhallinen. <3

   Poista
 5. Siis ihan oikeasti, nyt lopetetaan tämä sinisten seinien esittely. Avomies ei vaan suostu maalaamaan uudelleen meidän lähes 6 metristä olohuonetta! ;)

  VastaaPoista
 6. Upea lipasto ja tuon seinän kanssa ihan mahtava pari!

  VastaaPoista